Főoldal Munkáink A dekoráció menete Rólunk Kapcsolat

Autó dekoráció

autódekoráció

A sebtapasszal eltakarhat karcolásokat. Mágnesfóliás változatban is.

autódekoráció

Cégvezetőként és magánemberként is tudom, milyen jelentősséggel bír egy cég egységes-, a cégre jellemző arculata, a vásárlási döntésben.

olvasson tovább>>

Reklámtáblák

autódekoráció

Nekem tettszik a rugalmasságotok és az áraitok is jók!

olvasson tovább>>

Honlapok

autódekoráció

Fontos, hogy érzik az emberek, amikor rendelnek, kérdeznek, akkor Ők vannak a középpontban, és bizony így jól érzik magukat.

olvasson tovább>>

Egyedi munkák

autódekoráció

Sokszor előfordult, hogy szinte irreális határidejű kéréseimet is megoldottátok.

olvasson tovább>>

Munkáink

Autó dekoráció

Az autódekoráció fontos eszköze a vállalkozásoknak, hiszen az autót sokan látják, óriási a reklámértéke. Ám mint minden másban, itt is a minőség számít. Egy foszladozó, jellegtelen, "gagyi" reklám, többet árt a cégnek, mint használ. Természetesen a biztonság is fontos. A képen látható reklám belülről teljességgel átlátható így nem zavarja a vezetőt. Nemcsak a kivitelezésben, hanem a tervezésben is aktív szerepet vállalunk, célunk az eredményesség.

Képek: autódekoráció

Az áruházakat nemcsak a feltűnés, hanem a tájékoztatás miatt is ellátjuk tájékoztató, útbaigazító táblákkal. Itt a rugalmasság, a gyorsaság, ami igazán számít, hiszen az akciók minden esetben időpontokhoz kötődnek, így a munkát percre pontosan kell időzítenünk. Az is előfordul, hogy egyszerre több helyszínen dekorálunk és arra is volt már példa, (ferihegyi leszállópálya) hogy éjszaka dekorálunk, így a lehető legrugalmasabban igazodunk a megrendelő igényeihez.

Képek: Reklámtáblák

Reklámtáblák
Honlapok

A mai vállalkozások már szinte elképzelhetetlenek internetes megjelenés nélkül. Mivel minden perc számít, így a gyorsaságra és a használhatóságra helyezzük a hangsúlyt. Mit ér egy kezelhetetlen, hónapok alatt elkészülő honlap? A használati értéke nem túl nagy. Mi a megrendelő érdekeire fektetjük a hangsúlyt. Gyorsan (akár egy hét alatt) működő, saját erőből karbantartható, szerkeszthető, a keresők által preferált honlapokat készítünk és ha szükséges, természetesen a dizájnban is segítünk.

Képek: Honlapok

Egy cég, egy vállalkozás, egy új tevékenységi kör, egy új márka életében az első lépés az arculat, a megjelenés. Egy cég arculata számos dologból tevődik össze. Ezek közül az egyik a grafikai, általánosabban vizuális arculat.
Cége arculatának tükröznie kell vállalkozásának saját magáról kialakított képét, értékrendjét, céljait.
Az arculati elemek számától függően beszélhetünk kisarculatról vagy komplex arculatról. Olvasson tovább >>>

Képek: arculattervezés

Arculattervezés

Cégünk kreatív tervezői munkája régi időkre nyúlik vissza. Logikai játékok, társasjátékok, ajándéktárgyak sokaságát terveztük és gyártottuk már le. Természetesen minden területen szívesen "kreatívkodunk". A képen egy hűtőszekrényt dekoráltunk a házigazda ízlése szerint. Készítettünk már mozaikképet, órát, kártyát és megannyi más játékot, ajándéktárgyat. A kreatív tárgyak igen figyelemfelkeltőek, óriási reklámértékkel bírnak. Egy általunk készített logikai játékra alapozott marketingkampány 95%-os!! visszajelzést, aktív kapcsolatfelvételt eredményezett.

Képek: egyedi dekorációk

 

 

Egyéb dekorációs munkák

 


FőoldalRólunkA dekoráció meneteMunkáinkMozaikképekKapcsolat