Főoldal Munkáink A dekoráció menete Rólunk Kapcsolat

Autó dekoráció

autódekoráció

A sebtapasszal eltakarhat karcolásokat. Mágnesfóliás változatban is.

autódekoráció

Cégvezetőként és magánemberként is tudom, milyen jelentősséggel bír egy cég egységes-, a cégre jellemző arculata, a vásárlási döntésben.

olvasson tovább>>

Reklámtáblák

autódekoráció

Nekem tettszik a rugalmasságotok és az áraitok is jók!

olvasson tovább>>

Honlapok

autódekoráció

Fontos, hogy érzik az emberek, amikor rendelnek, kérdeznek, akkor Ők vannak a középpontban, és bizony így jól érzik magukat.

olvasson tovább>>

Egyedi munkák

autódekoráció

Sokszor előfordult, hogy szinte irreális határidejű kéréseimet is megoldottátok.

olvasson tovább>>

A dekoráció menete

Az autó- és gépjármű-dekoráció menete:

 

A tervezési folyamat a megrendelő igényeinek alapos felmérésével kezdődik, majd a dekorációt hordozó jármű fotózásával folytatódik. Erre azért van szükség, hogy a számítógép monitorja előtt ülve úgy lehessen megtervezni a dizájnt, ahogy az a valóságban is kinéz majd. Miután a jármű képe bekerül a számítógépbe (digitális fotó, vagy szkennelt kép), a már pontos méretek ismeretében, kezdődik a tervezés.

webdesign reklámtábla színminta

 

 

Az első látványtervet díjmentesen készítjük. A tervek egyeztetését és jóváhagyását követően kezdődik a kivitelezés előkészítése. A céglogók, feliratok előállítása teljes egészében géppel történik, így a pontossághoz nem fér kétség. Ezzel a módszerrel bonyolult ábrák is elkészíthetők. A teljes dekoráció összeállítása után következik a felragasztása a járműre. Ehhez megfelelően meleg időjárás vagy zárt helyiség kell.

 

autóbusz dekoráció autóbusz dekoráció autóbusz dekoráció autóbusz dekoráció

 

Akkor sem kell megijedni, ha a dekorált autót káresemény éri, ugyanis az eredeti tervek alapján a sérült karosszériaelem matricája rövid idő alatt, költséghatékonyan elkészíthető, felragasztható. A ma kapható fóliák segítségével szinte bármilyen formájú, anyagú felület bevonható.

 

reklám dekoráció reklám dekoráció

 

Nem csak a karosszériára –legyen az acél, alumínium, vagy műanyag –, hanem az üvegfelületekre is ragasztható matrica, amin keresztül a járműből ki is lehet látni.

autódekor

A ragasztók és a fóliák rugalmasságának köszönhetően ma már az sem jelent gondot, ha ponyvás teherautó nagyméretű felületét kell bevonni. A dekoráció tartós és hatásos marad.

 

Dekorációs szakembereink nemcsak tervezésben, kivitelezésben segítenek, hanem javaslatot tesznek az adott elképzelés megvalósítására is. A ma kapható matrica- alapanyagok sokszínűsége miatt gyakorlatilag a cég arculatával, színvilágával teljesen megegyező dekoráció készíthető. Amennyiben az általunk készített feliratokat saját maga szeretné fölragasztani, olvassa el ezt a tájékoztatót: reklámfelirat-felragasztása.pdf

 

 

 

 

 

 


FőoldalRólunkA dekoráció meneteMunkáinkMozaikképekKapcsolat