Főoldal Munkáink A dekoráció menete Rólunk Kapcsolat

Autó dekoráció

autódekoráció

Reklámtáblák

autódekoráció

Honlapok

autódekoráció

Egyedi munkák

autódekoráció

 

Rólunk mondták

Cégvezetőként és magánemberként is tudom, milyen jelentőséggel bír egy cég egységes-, a cégre jellemző arculata, a vásárlási döntésben.
Amikor arculatváltásra került sor, sokáig nem kaptam semmilyen kézzelfogható alternatívát, segítséget a tervezéshez. A legtöbb grafikai cég elrugaszkodott megoldásokat kínál, elérhetetlen áron, sokszor több hónapos határidővel. A Nordenskjöld, a célok ismeretében, azonnali és használható válaszokkal állt elő. Kreatív, mégis ésszerű javaslatokat kaptam, az arculat kialakításához, ráadásul elérhető áron és azonnal, ami erre a szektorra egyáltalán nem jellemző. Segítségemre voltak a tervezésben és a megvalósításban egyaránt.
A Nordenskjöld kedvező és azonnali árajánlata alapján, egy héten belül előállt azzal a koncepcióval, amelyet kiválasztottam és azóta is használunk.

Bölkény János

www.marketingmenedzser.hu


Nekem tettszik a rugalmasságotok és az áraitok is jók!
(bár hozzáteszem nem szoktam összehasonlítani az áraitokat más cégekkel)

Üdv!

Aknai József

ügyvezető igazgató

EE-Tech Group Kft. (Smart&Mobile)


Én azért, mert tudom, ha nagy hülyeséget kérek, akkor is határidőre meg van, és a minőség olyan, amit tudok használni.
Szerintem a személyes kontaktus nagyon fontos egy cégnél, hiszen így ha dekorról van szó, eszembe sem jut más, csak Ti.
Hogy miben más, mint a többi dekorcég? Én erre nem tudok válaszolni, mivel nem ismerek más cégeket. Ha valakivel meg vagyok elégedve, akkor miért keresnék mást?
Fontos, hogy érzik az emberek, amikor rendelnek, kérdeznek, akkor Ők vannak a középpontban, és bizony így jól érzik magukat.

Zsolt


Korrektek vagytok!
Nem halogattok semmit, ha van rá mód, akkor a "csináld most" elvet valljátok, de ha nem értek rá azonnal, akkor sem hitegettek, hanem megmondjátok, valóban mikorra lesz kész..
Fél szavakból is megértitek, mit szeretnék.

KZs


Én a következőket tudom felhozni:
- flexibilitás
- gyors reagálás
- elképzeléseim korrekt megvalósítása
- minőségi munka (különösen a matricák)
- jó ismeretség, azonos hullámhossz

 

Üdv!

Békési Gabi


Nos miért is? Én úgy gondolom, hogy az ismerősi háló a legjobb bármi elintézésére.
Ezen kívül: mert a szolgáltatás működik. Nem tudom mi mennyibe kerül máshol, nem is érdekel, amíg nem érzem azt egy árra, hogy nem arányos a szolgáltatással. Ha kérek valamit tőletek, pár napon belül megvan. Nem is az a lényeg, hogy gyorsan, hanem nem kell szenvedni vele. A minőség pedig olyan mint ahogy azt elképzelem.
Tisztelettel:

Szalóky László

Kristály Klíma Plusz Kft.


A cég vezetőjének igényessége érződik a munkákon, a vevőkkel való bánásmódban a kommunikációban, a cégen.

Miért más? Családias, odafigyelnek az emberre, beszélgetnek vele és ár-érték arányban jót kap, gyorsan.

üdv.

PT


Részemről a pozitívum, hogy nem kell bemenni a zsúfolt városba, könnyű parkolni, és fizetni sem kell érte, gyorsan, és jól dolgoztok. Jobban szeretem az ilyen "kisvállalkozásokat", mivel kézzel foghatóbb az ügyfél kívánsága, és nem veszik el a süllyesztőben.

Üdv!

Péter


Eddig is a korrektségetek, gyorsaságotok és megbízható minőségetek miatt maradtam meg nálatok, pedig nem vagytok közel hozzánk.
Sokszor előfordult, hogy szinte irreális határidejű kéréseimet is megoldottátok, ráadásul teljesen reális árakon!

Néha próbálkoztam közelebbi "dekorosokkal", mivel már lehetetlen lett volna hozzátok kiautózni, de volt, hogy még ezután is inkább Hozzátok fordultam...
(Ez minősíti a konkurenciát...)

Én alapjaiban elégedett vagyok a munkátokkal és mindenkit Hozzátok küldök, aki engem keres meg dekorációs kéréssel, sőt, idén jövök még én is...!

Üdv!

Németh Gábor


A kéréseimet, elképzeléseimet megpróbáljátok saját tapasztalat és kreativitás hozzáadásával még jobbá varázsolni. 100%-osan megbíizom bennetek. Látom és értem a szolgáltatás értékét. Nincs fölösleges duma.

Üdv!

Iván

 

 


 


FőoldalRólunkA dekoráció meneteMunkáinkMozaikképekKapcsolat