Főoldal Munkáink A dekoráció menete Mozaikképek Rólunk Kapcsolat

Mozaikkép méretválasztás és igénylés itt és most!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemények Mozaikképekről

Cégünk 10 éves születésnapját ünnepelte 2007-ben.
Rendezvény- és Sportmarketinggel foglalkozunk, így szerettem volna a 10 év élményeit fotókba tömörítve feleleveníteni. Ezért jutott eszembe a mozaikkép, mert ott minden pillanatnak nyoma marad és örömmel nézegetjük az apró részletekből összetevődő egészet!
A kép, máig irodánk dísze, sőt velünk együtt a Sztár Sportban is megjelent!

mozaikkep

Veréb Evelin


 

Fejtörést okozott, hogy mit is kellene ajándékoznom a férjemnek, mert a 40, már több mint kerek szám; ráadásul az idén 10 éves házasok vagyunk. Barangoltam az interneten és ajándékötletek után kutattam. Mivel a hagyományos, klasszikus családban hiszek/hiszünk, olyan meglepetést szerettem volna ami az otthonunk dísze is lehetne, illetve ha ránézünk cinkosan egymásra mosolyogva tudnánk: na, ez valóban a Mi kis életünk. Ilyen a Mozaikkép! Boldog vagyok, hogy rátaláltam! A férjem napokig elérzékenyült ha ránézett. A család és a barátok irigykedve állnak meg előtte! Sajnálják, hogy nem Ők találták ezt a remek ajándékot. A nappalink dísze lett egy életre. Köszönöm! Nádudvari Anna


A mozaikképre egy nyugdíjba menő kollégánk megajándékozása céljából volt szükségem. Egy ötletelés folyamán merült fel, és az interneten utánanézve rádöbbentem, hogy ez a mi esetünkben az ideális ajándék. Egyszerre személyes, ugyanakkor kollektív ajándék is, hiszen minden kollégánk, minden velünk töltött esemény valamilyen szinten (a kis képeken) megjelenik rajta. A kollégánk a búcsúztatón meglehetősen elérzékenyült, hiszen a szükséges számú képet titokban gyűjtöttük össze, így ő valamilyen szokványos, személytelen ajándékra gondolt csak. Bekereteztette és azóta is ott lóg a lakásának a falán.

Veres ZoltánMivel már 2 mozaikképet is készíttettünk, tudom, hogy milyen hatással bír ez az ajándék. Másodszorra ezért választottuk születésnapi meglepetésnek...
Először pedig azért, mert személyes, képes magában foglalni egy emberöltőt képekben és annak is élvezetet nyújt, aki összeválogatja a rengeteg régi és új fényképet. A megajándékozottak nálunk nagy becsben tartják, nagyon jól mutat a lakásban és minden vendéget leköt egy pár órára a képek böngészése :) Még minket is, akik minden nap látjuk, hiszen nap mint nap felfedezünk egy képet, amit "még nem láttunk". Mindenkinek ajánlom, aki igazi meglepetést szeretne okozni.

Morvai SzilviSok fejtörést okozott számunkra egy egyedi, különleges, emlékezetes ajándék ötlete. Célunk az volt, hogy pénzben nem kifejezhető emléket adhassunk szeretteinknek. Ez nagyszerűen sikerült. A sok apró képből összeállított család-mozaik meghatódást, örömet okozott és egyben nagy sikert aratott. Jó volt látni az ifjú pár pásztázó szemeit, amikor az apró mozaik életképek százaiból próbálták felidézni korábbi emlékeiket.
Örömmel ajánljuk nagyszerű ajándéknak a mozaikkép ötletét, a hatás előre garantált...

Enikő & Tamás 


FőoldalRólunkA dekoráció meneteMunkáinkMozaikképekKapcsolat